TopFem Network Event: Theatre College by Vreneli Stadelmaier

Date and Time:
28/09/2017
7:30 pm - 10:00 pm

Location: art' otel

Loading Map....

Please note that this event is in Dutch! Therefore, the event text is only available in Dutch.

Elke maand organiseert TopFem een netwerkevent. Op 28 september zal Vreneli Stadelmaier, coach, ondernemer, auteur en winnares van de Joke Smit-prijs 2015, haar nieuwste theatercollege Yes She’s Smart aan ons presenteren.

Het college is gebaseerd op haar boek Yes She’s Smart: Een slimme meid is op haar toekomst voorbereid waarmee ze studenten en young professionals wil klaarstomen voor het werkende leven. In het theatercollege worden verschillende onderwerpen belicht, zoals de werking van het strategische spel in organisaties en hoe je de balans tussen thuis en privé vindt. Maar ook vraagstukken zoals de partnerkeuze, solliciteren en stressmanagement komen aan bod. Na dit theatercollege weet je onder andere dat succesvol zijn in je werk niet alleen met de inhoud te maken heeft maar ook met alles daaromheen, heb je praktische tips gekregen hoe je een goede work-lifebalance kunt realiseren en ben je ook in staat om anderen helpen die softskills te ontdekken. Tijdens de netwerkborrel kan je meer te weten komen over TopFem en onze programma’s. Klik hier voor meer informatie.

Kom naar het TopFem event en ervaar een avond vol interactie, humor, praktische tips, film en muziek! Meld je aan op deze pagina en op Facebook.

Programma:
19:30 – 20:00 Inloop en welkomstdrankje
20:00 – 20:10 Introductie
20:10 – 21:10 Theatercollege Vreneli Stadelmaier
21:10 – 22:00 Netwerkborrel

Event Registration

Bookings are closed for this event.